Simbolika
5 posters
Lapa 1 no 1
Re: Simbolika
Žetons Silveram
es gan gribu redzeet ko Rudzītis būs sadomaajis kaa maakslinieks ...
shie varianti manupraat paaraak kraasaini vaig kko neitraalaaku (nedaudz)
es gan gribu redzeet ko Rudzītis būs sadomaajis kaa maakslinieks ...
shie varianti manupraat paaraak kraasaini vaig kko neitraalaaku (nedaudz)
Hellsing- Kluba biedrs
- Number of posts : 80
Dzīvesvieta : At the Edge of Liepaja
Jā., nav slikti, bet, manuprāt nebūs pareizais formāts, jo vajag kautko tādu, kas der jebkuram auto, emblēma katram modelim ir savādāka un tad jātaisa nenormāli daudz variantu.
Man uz ātro šāds variants sanāca, vienīgi kautko vajag ar šriftu, lai būtu pareizais H
Man uz ātro šāds variants sanāca, vienīgi kautko vajag ar šriftu, lai būtu pareizais H
Hellsing- Kluba biedrs
Nu ja visi, tad es ar!
Ideja šāda -var piekoriģēt protams kaut ko!
Ideja šāda -var piekoriģēt protams kaut ko!
wellstar- Kluba biedrs
- Number of posts : 53
Dzīvesvieta : Protams ka Liepāja :)
Vajag precizēt, pirmais variants bija H logo formai, mans, universāla uzlīme, ko ielipināt logā, līdzīgi kā LHK biedru lipeklis, Hellsing un WS variants der kā atpazīšanas zīme kopumā. Vai sākumā nav svarīgāks tas parastais lipeklis, kam izmaksas ir tikai tā uztaisīšana un der visam?
Nu visparastāko uzlīmi mēs varam uztaisīt tieši tādu pašu kā LHK mazās uzlīmes (var pamainīt izmēru lielāku vai mazāku) Silver tavs variants ir pārāk krāsains un sanāks padārgs (vismaz man tā liekas...) varam uz atstarojoša papīra uzlikt to uzlīmi un viss ... sanāks pa lēto ... bet lielās uzlīmes varam paeksperimentēt ar to saitu (ir gan jau ka vēl daudz citu tādu saitu)silver rakstīja:Vajag precizēt, pirmais variants bija H logo formai, mans, universāla uzlīme, ko ielipināt logā, līdzīgi kā LHK biedru lipeklis, Hellsing un WS variants der kā atpazīšanas zīme kopumā. Vai sākumā nav svarīgāks tas parastais lipeklis, kam izmaksas ir tikai tā uztaisīšana un der visam?
Hellsing- Kluba biedrs
Hellsing- Kluba biedrs
Pirmais variants nav slikts, taču varbūt burtu H varētu drusku hondiskāku(pēc formas, bet tai pat slīpumā, lai nav galīgi logo atveidojums)
wellstar- Kluba biedrs
- Number of posts : 53
Dzīvesvieta : Protams ka Liepāja :)
...
Šodien sapulcē izdomājiet kādu un kā viņam jaizskatās gala variantā (cits srifts kkas klaat or what ever )
man patiik pirmais variants kā lielā uzlīme (jaizmaina tikai maybe srifts drusku un japieliek klāt WWW ... kad taads buus) shodien uz sapulci netieku jo braucu skanjot Kurzemes ralliju
man patiik pirmais variants kā lielā uzlīme (jaizmaina tikai maybe srifts drusku un japieliek klāt WWW ... kad taads buus) shodien uz sapulci netieku jo braucu skanjot Kurzemes ralliju
Hellsing- Kluba biedrs
man personigi tiesi pirmais nepatik. parejie ir labi tas bija domats tiesi no kaspara dotajiem variantiem.
Tigeris- Kluba biedrs
- Number of posts : 24
Tigjeri taapeec jau ir shii diskusija ...
katraa zinjaa pirmais buutu vislabaakais prieksh uzliimes paareejie taadi sarezhgjiiti un kantaini manupraat ... vieniigi vinjsh drusku jauztjuunee
P.S: kur no paareejiem komentaari ?
katraa zinjaa pirmais buutu vislabaakais prieksh uzliimes paareejie taadi sarezhgjiiti un kantaini manupraat ... vieniigi vinjsh drusku jauztjuunee
P.S: kur no paareejiem komentaari ?
Hellsing- Kluba biedrs
2-ais labs, mazliet atgādina("sit") uz Dakāru
3-ais vispār super, bet nummura paliktnis tāds nedrīkst būt :( , bet kā uzlīme būtu feina
3-ais vispār super, bet nummura paliktnis tāds nedrīkst būt :( , bet kā uzlīme būtu feina
Flexis- Kluba biedrs
- Number of posts : 85
Dzīvesvieta : Liepāja
manupraat vajag uztaisiit nelielu balsoshanu ... Silvers vareetu noorganizeet sho pasaakumu un tad arii redzeesim kurus logo kaa Lielu uzliimi un kaadu mazo ... bet principaa vajag vienu tipu ... lai ir sasaistiiti ...
Hellsing- Kluba biedrs
Lapa 1 no 1