Tigera Concerto story
Lapa 1 no 1
Tigera Concerto story
Beidzot esmu sanemies un uztaisjis savu topiku
Ta tad mana Honda - Honda Concerto 1991 gada. Mana ipasuma kops 22.07.2009
motors - d16a8
* 1988-1995 Civic/CRX/Concerto (UK/Europe/Australia)
* 1992-1995 Rover 216/416 GTi(UK/Europe)
* 1993-1997 Rover 216 SportCoupe (Europe)
o Displacement : 1,590 cc (97 cu in)
o Bore and Stroke : 75 mm × 90 mm (3.0 in × 3.5 in)
o Compression : 9.5:1
o Power : 125 hp (93.2 kW, 127 ps) @ 6800 rpm
o Torque : 108 ft·lbf (14.9 kg/m, 146 Nm) @ 5900 rpm
o Valvetrain : DOHC (4 valves per cylinder)
o Fuel Control : OBD-0 MPFI
o ECU Code : PP5
o Gearbox : L3
Bildes pirms kresa nav :( bet no restauracijas proces gan ir un turpinas skuningz ari tagad :-D tikai viss apraujas pie finansem es ka students visu nevaru atlauties. Bet nu idejas ir un ari darba daudz
Pec avarijas. sakiet ko gribiet bet mana kasete kudi mazak cieta neka audi jo it ka pec policijas teikta es vinu biju iestumis dzipa bet saruna ar dzipa vaditaju vins atzina ka es tadu triecienu nebutu varejis uztaisit un ka audi jau pirms manis bija ielicies pakala vai ari kautka reize sanacis.
sakas restauracija protams viss jasak ar sabojata amputesanu
ka jau bilde redzams ir visai sasists bet nekas. nedrikst padoties. ta tad uzlikts ir kapots lai ja nu gadijuma ir lietus nesalist motoram virsu. Protams sturis tika izlocits atpakal. Talka naca vecais labais dankrats un amurs
Turpinu amputet saplestos dzelzus.
Protams ir jamegina ari klausities muzika kamer strada
Tiek samekletas jaunas detalas ko likt virsu
Sakam visu pamazam stelet kopa Te jau ir uzlikts sparns un jauna prieksa
Janomaina salauzta zonde
pret jaunaku nemta no D15b2
Te jau viss ir sastelets atpakal un jau labu laiku tiek braukats ar vinu
+ tika nokrasoti sarusejusie blekaki
Ta nu ir nonakts pie musdienam novakts nesmukais spoileris
6 aldara gaisa ali un no vadu cupas esmu uzburis signalizaciju pagaidam esmu izkodis kurs ir + kurs - un kuri vadi ved uz sirenu tas rpasija tikai parsi stundas ta ka ta snotika pilniba bez nekadas shemas utt vienkarsi vadu cupa uz galda un sac domat ko ar vinu darit :-D pagaidam sirenas vieta ir pielikta taure :-D
------------------------------------------------------------------
CO (%): 0.45
CO paaugst. (%): 0
HC (pmm)): 231
Lambda: 1.05
Pārbaudes veids: Pamatpārbaude
Komentāri:
Kods Novērtējums Trūkumi vai bojājumi
601 1 Nesošās konstrukcijas stiprību neietekmējoši korozijas bojājumi.
618 1 Nenozīmīga eļļas noplūde no motora (transmisijas)
627 1 Nelieli priekšējā stikla (vējstikla) bojājumi.
621 1 Nelieli virsbūves (kabīnes) bojājumi.
611 1 Pakaļējais tilts. Neliela brīvkustība šķērsstabilizatora atsaites šarnīrā (šarnīros).
Ass Labais Kreisais Bremžu tips
1 1.6 1.6 D
2 1.1 1 D
2 1 1.2 S
D - Darba bremzes; S - Stāvbremzes
kautkas no skates
japiebilst ka visu darbu izdarijam pa 2 prasija nedaudz vairak par 2 nedelam. jasaka godigi ka ilgi bija jagaida uz radiatoru kuru dabuju pasutit no lietuvas un kurs ir no rovera 216
jaunas un ne tik jaunas mantinas.
gaisa iepludes truba
sirena kas tika atpirkta no lincx'a
grubulis
rullitis + zobsiksna
maisina kautkas kas palika pari no varstu vaka blives
un protams pleve lai notonetu logus
izradas ka man durvis sitadi brinumi paslepti kautkas kas palicis no iepriekseja saimnieka. isti vinu fonkciju nezinu bet izskatas ka signalu sadala 2 dalas 1 uz tumbam un 1 uz pikstuliem.
sen nekas nav ierakstits
Spaktelejam un rivejam tas nav tik vienkarsi ka izskatas un izklausas
Joprojam spaktelesana un rivesana...
Pedejie sagatavosanas darbi pirms gruntesanas
Skabgruts uzklasana
Jau bagaznieks nogruntets
Kadreiz grabaznieka saturs
Tagadejais. tikai nebutu tas dranka gazes balons butu vieta zapaskai... kautkad labakos laikos tiks izravets un pardots kadam šarks jau nav nekads ahuunais razotajs bet pagaidma ir ok... kadreiz ceru uz labu pioniera setu... bet studentam nav viegli visu sapirkt
Tika ieliktas sis jo no parastajam nebija nekada laba redzamiba.... pat ar talajiem uz sosejas... kur nu vel braucot pa pilsetu... bet spuldzes visai jaunas... pielauju ka generatora ogles izbeigusas... un to ari ir doma kautkad nomainit...
Tadu sedinajumu girbetu tikai zel ka nav budzeta tam :? P.S un ja ta ir mana maisna kas ir tik zema bet bez zemajam atsperem
+/- jaunais motors roka ir japieliek un sis tas japieperk bet nu vismaz ceru ka nebus ta ellas risana... ja ne tad.............
Pateicoties Helsinga piedavajumam pastradat sanaca so to iepirkt
Aizmugure diodes kas bija prieksa
Izkliedejosas prieksa
Viena reize sapirku:
*Osram Night Braker h4
*izkliedjosas diodes prieksejos gabaritos un citas diodes tika parvaktas uz numurua apgaismojumu
*bremzu kluci gan prieksa gan aizmugure
*ellas filts
*varstu vala blive - ta gan bus tikai 30 datuma
*izputeja bilde starp kolektoru un motora bloku - ari 30 datuma
srota iegadats jauns gabarits pa 3ls ka jau loti ekskluzivai masinai skats ari uzreiz savadaks...
Izdomaju ka vajadzetu parkrasot varstu vaku... lai nedaudz savadaks skats zem haubes un lai kad motors bus ielikts nebutu jarauj atkal vaks nost.
Vel bija ari motora maina. tagad ir sadas tadas lietas ko no d serijas motora var tirgot
sis tas jau ir padirats
vecais kumels jau uz galda
Jauna dvesele jau uz galda un pamazam tiek gatavota ieksa liksanai
pamazam viss tiek stellets kopa un gaidam kamer atnaks udens suknis ](*,) sasodits ku vins dargs....
un beidzot izbraukts ara
lai gan pec tam izradas ka ir dazadas problemas ar RPM... piemeram iedarbinot nezkapec ir gandrioz 3000 kas nekad nav bijis... max ir bijis nedaudz pari 2000 aukstam motoram.... izradas ka 1 skruve ir vainiga ari pie ta ka vini raustas... tagad vel viens daciks janomaina atpakal un vajadzetu but ok... jo siltam motoram tuksgaita 1500 RPM nav normali....
lidz kamer tika skaidriba ka ta skruve ir vainiga paspejam nomainit droseli un vienu daciku kurs atbild par RPM kad ir auksts vai silts motors... bet tas siltuma daciks bus jamaina atpakla... sitas laikam ka kautka nepatik vinam...
un skruve nebija vainiga vainigs bija daciks kas ir aiz kolektora tipa pretvarsts... vecaja motora jau vins bija kolektora bet sija vins nebija ta ka rezultata vnk ielikts prietvarsts un braucu uz nebedu
pa sito laiku vis kas noticies tiku pie normalam ziemas riepam... uzreiz cita arsana nevis ar tam lisajam kas bija prims tam :-D tikai ar tagadejam riepam bija grutak nolikt plakaniski :-D uz doto bridi stav garaza bes apdrosinasanas un gaida kad savedis kartiba uztaists vesels saraksts kas jaizdara
pasrocigi sakrasots vairak vai mazak 1 krasa :-D
aizmugureja logu tonejums ir aizvakts :-D jo ta ari nesanemos notonet vinus lidz galam. un loti iespejams ka ari lkturu tonejums pazudis :-D kautgan redzamiba nav slikta bet kautka labak patika stok varinats
aizmugurejais dublekis ari tika aizvakts jo neipasi patika ka izskatijas
bagaznieka tek udens gar lampam ar to jaizcinas lidz ar to baganzienks ir izardits. vadoties pec woo pamacibas jaiegadajas paklajins tikai nekur tadu nav. laikam ka jagaida sezona kad pardosies vai ari jaaizdambe ar hermetiki
sabis ari taja mitruma galigi sapelejis. tagad jaarda ara. janobeice lai nav tadas probelmas atkal. jaapsju un japiebaz pilns ar vati :-D cik daudz ir ieteicams vina bakat to vati?
kautkad kad vilka vasara uz beigam tika iegadats jauns koniskais. apsveru iespeju pariet uz stok kasti.
paneli bija kautkadi dirniki.... tapec prieksa tiem pielimeju hondas zimi
ka butu labak? paslaik izskatas sadi. vai ari so pasu primo veidu tikai apvilkt to plastmasu ar melnu audumu? cerams ka domu sapatat :-D
vai varbut sadi?
vel ir doma pamainit vizualo. pagaidam ir sads. vienigi nav melan stripa uz bufera uzkrasota. bet ja ari es paturesu sadu izskatu tad man jamekle jauni moldingi sofera puse jo kads stajanka pie veikala ir vinus iespiedis uz ieksu un noskrapejis.
vai ari sadu variantu. bet man personigi sis kautka labak patik
kad radisies bridis tad iemetisi info par izputeja taisisanu un bremzu mainu
Ta tad mana Honda - Honda Concerto 1991 gada. Mana ipasuma kops 22.07.2009
motors - d16a8
* 1988-1995 Civic/CRX/Concerto (UK/Europe/Australia)
* 1992-1995 Rover 216/416 GTi(UK/Europe)
* 1993-1997 Rover 216 SportCoupe (Europe)
o Displacement : 1,590 cc (97 cu in)
o Bore and Stroke : 75 mm × 90 mm (3.0 in × 3.5 in)
o Compression : 9.5:1
o Power : 125 hp (93.2 kW, 127 ps) @ 6800 rpm
o Torque : 108 ft·lbf (14.9 kg/m, 146 Nm) @ 5900 rpm
o Valvetrain : DOHC (4 valves per cylinder)
o Fuel Control : OBD-0 MPFI
o ECU Code : PP5
o Gearbox : L3
Bildes pirms kresa nav :( bet no restauracijas proces gan ir un turpinas skuningz ari tagad :-D tikai viss apraujas pie finansem es ka students visu nevaru atlauties. Bet nu idejas ir un ari darba daudz
Pec avarijas. sakiet ko gribiet bet mana kasete kudi mazak cieta neka audi jo it ka pec policijas teikta es vinu biju iestumis dzipa bet saruna ar dzipa vaditaju vins atzina ka es tadu triecienu nebutu varejis uztaisit un ka audi jau pirms manis bija ielicies pakala vai ari kautka reize sanacis.
sakas restauracija protams viss jasak ar sabojata amputesanu
ka jau bilde redzams ir visai sasists bet nekas. nedrikst padoties. ta tad uzlikts ir kapots lai ja nu gadijuma ir lietus nesalist motoram virsu. Protams sturis tika izlocits atpakal. Talka naca vecais labais dankrats un amurs
Turpinu amputet saplestos dzelzus.
Protams ir jamegina ari klausities muzika kamer strada
Tiek samekletas jaunas detalas ko likt virsu
Sakam visu pamazam stelet kopa Te jau ir uzlikts sparns un jauna prieksa
Janomaina salauzta zonde
pret jaunaku nemta no D15b2
Te jau viss ir sastelets atpakal un jau labu laiku tiek braukats ar vinu
+ tika nokrasoti sarusejusie blekaki
Ta nu ir nonakts pie musdienam novakts nesmukais spoileris
6 aldara gaisa ali un no vadu cupas esmu uzburis signalizaciju pagaidam esmu izkodis kurs ir + kurs - un kuri vadi ved uz sirenu tas rpasija tikai parsi stundas ta ka ta snotika pilniba bez nekadas shemas utt vienkarsi vadu cupa uz galda un sac domat ko ar vinu darit :-D pagaidam sirenas vieta ir pielikta taure :-D
CO (%): 0.45
HC (pmm)): 231
Lambda: 1.05
Komentāri:
618 1 Nenozīmīga eļļas noplūde no motora (transmisijas)
611 1 Pakaļējais tilts. Neliela brīvkustība šķērsstabilizatora atsaites šarnīrā (šarnīros).
1 1.6 1.6 D
2 1.1 1 D
2 1 1.2 S
kautkas no skates
japiebilst ka visu darbu izdarijam pa 2 prasija nedaudz vairak par 2 nedelam. jasaka godigi ka ilgi bija jagaida uz radiatoru kuru dabuju pasutit no lietuvas un kurs ir no rovera 216
jaunas un ne tik jaunas mantinas.
gaisa iepludes truba
sirena kas tika atpirkta no lincx'a
grubulis
rullitis + zobsiksna
maisina kautkas kas palika pari no varstu vaka blives
un protams pleve lai notonetu logus
izradas ka man durvis sitadi brinumi paslepti kautkas kas palicis no iepriekseja saimnieka. isti vinu fonkciju nezinu bet izskatas ka signalu sadala 2 dalas 1 uz tumbam un 1 uz pikstuliem.
sen nekas nav ierakstits
Spaktelejam un rivejam tas nav tik vienkarsi ka izskatas un izklausas
Joprojam spaktelesana un rivesana...
Pedejie sagatavosanas darbi pirms gruntesanas
Skabgruts uzklasana
Jau bagaznieks nogruntets
Kadreiz grabaznieka saturs
Tagadejais. tikai nebutu tas dranka gazes balons butu vieta zapaskai... kautkad labakos laikos tiks izravets un pardots kadam šarks jau nav nekads ahuunais razotajs bet pagaidma ir ok... kadreiz ceru uz labu pioniera setu... bet studentam nav viegli visu sapirkt
Tika ieliktas sis jo no parastajam nebija nekada laba redzamiba.... pat ar talajiem uz sosejas... kur nu vel braucot pa pilsetu... bet spuldzes visai jaunas... pielauju ka generatora ogles izbeigusas... un to ari ir doma kautkad nomainit...
Tadu sedinajumu girbetu tikai zel ka nav budzeta tam :? P.S un ja ta ir mana maisna kas ir tik zema bet bez zemajam atsperem
+/- jaunais motors roka ir japieliek un sis tas japieperk bet nu vismaz ceru ka nebus ta ellas risana... ja ne tad.............
Pateicoties Helsinga piedavajumam pastradat sanaca so to iepirkt
Aizmugure diodes kas bija prieksa
Izkliedejosas prieksa
Viena reize sapirku:
*Osram Night Braker h4
*izkliedjosas diodes prieksejos gabaritos un citas diodes tika parvaktas uz numurua apgaismojumu
*bremzu kluci gan prieksa gan aizmugure
*ellas filts
*varstu vala blive - ta gan bus tikai 30 datuma
*izputeja bilde starp kolektoru un motora bloku - ari 30 datuma
srota iegadats jauns gabarits pa 3ls ka jau loti ekskluzivai masinai skats ari uzreiz savadaks...
Izdomaju ka vajadzetu parkrasot varstu vaku... lai nedaudz savadaks skats zem haubes un lai kad motors bus ielikts nebutu jarauj atkal vaks nost.
Vel bija ari motora maina. tagad ir sadas tadas lietas ko no d serijas motora var tirgot
sis tas jau ir padirats
vecais kumels jau uz galda
Jauna dvesele jau uz galda un pamazam tiek gatavota ieksa liksanai
pamazam viss tiek stellets kopa un gaidam kamer atnaks udens suknis ](*,) sasodits ku vins dargs....
un beidzot izbraukts ara
lai gan pec tam izradas ka ir dazadas problemas ar RPM... piemeram iedarbinot nezkapec ir gandrioz 3000 kas nekad nav bijis... max ir bijis nedaudz pari 2000 aukstam motoram.... izradas ka 1 skruve ir vainiga ari pie ta ka vini raustas... tagad vel viens daciks janomaina atpakal un vajadzetu but ok... jo siltam motoram tuksgaita 1500 RPM nav normali....
lidz kamer tika skaidriba ka ta skruve ir vainiga paspejam nomainit droseli un vienu daciku kurs atbild par RPM kad ir auksts vai silts motors... bet tas siltuma daciks bus jamaina atpakla... sitas laikam ka kautka nepatik vinam...
un skruve nebija vainiga vainigs bija daciks kas ir aiz kolektora tipa pretvarsts... vecaja motora jau vins bija kolektora bet sija vins nebija ta ka rezultata vnk ielikts prietvarsts un braucu uz nebedu
pa sito laiku vis kas noticies tiku pie normalam ziemas riepam... uzreiz cita arsana nevis ar tam lisajam kas bija prims tam :-D tikai ar tagadejam riepam bija grutak nolikt plakaniski :-D uz doto bridi stav garaza bes apdrosinasanas un gaida kad savedis kartiba uztaists vesels saraksts kas jaizdara
pasrocigi sakrasots vairak vai mazak 1 krasa :-D
aizmugureja logu tonejums ir aizvakts :-D jo ta ari nesanemos notonet vinus lidz galam. un loti iespejams ka ari lkturu tonejums pazudis :-D kautgan redzamiba nav slikta bet kautka labak patika stok varinats
aizmugurejais dublekis ari tika aizvakts jo neipasi patika ka izskatijas
bagaznieka tek udens gar lampam ar to jaizcinas lidz ar to baganzienks ir izardits. vadoties pec woo pamacibas jaiegadajas paklajins tikai nekur tadu nav. laikam ka jagaida sezona kad pardosies vai ari jaaizdambe ar hermetiki
sabis ari taja mitruma galigi sapelejis. tagad jaarda ara. janobeice lai nav tadas probelmas atkal. jaapsju un japiebaz pilns ar vati :-D cik daudz ir ieteicams vina bakat to vati?
kautkad kad vilka vasara uz beigam tika iegadats jauns koniskais. apsveru iespeju pariet uz stok kasti.
paneli bija kautkadi dirniki.... tapec prieksa tiem pielimeju hondas zimi
ka butu labak? paslaik izskatas sadi. vai ari so pasu primo veidu tikai apvilkt to plastmasu ar melnu audumu? cerams ka domu sapatat :-D
vai varbut sadi?
vel ir doma pamainit vizualo. pagaidam ir sads. vienigi nav melan stripa uz bufera uzkrasota. bet ja ari es paturesu sadu izskatu tad man jamekle jauni moldingi sofera puse jo kads stajanka pie veikala ir vinus iespiedis uz ieksu un noskrapejis.
vai ari sadu variantu. bet man personigi sis kautka labak patik
kad radisies bridis tad iemetisi info par izputeja taisisanu un bremzu mainu
Tigeris- Kluba biedrs
- Number of posts : 24
Re: Tigera Concerto story
Nobraukums: 286988
CO (%): 0.15
HC (pmm)): 344
Lambda: 1.06
Komentāri:
1 2 2.1 D
2 0.8 0.8 D
2 1.5 0.6 S
CO (%): 0.15
HC (pmm)): 344
Lambda: 1.06
Komentāri:
1 2 2.1 D
2 0.8 0.8 D
2 1.5 0.6 S
Tigeris- Kluba biedrs
- Number of posts : 24
Lapa 1 no 1